Its not Wang, but it works.

ASOS TURNER Suede Lace-Up Peep Toe Shoe Boot

ASOS TURNER Suede Lace-Up Peep Toe Shoe Boot



http://www.asos.com hittade jag de här Wang kopiorna. Personligen är jag mer sugen på varianten i beige...

Brown Sugar

RIHANNA photo | Rihanna


Rihanna är supersnygg i vårens färg beige. Hon är grym på att se fierce och söt ut på samma gång. MEN vad hände med skovalet? Varför körde hon inte Burberry Prorsums "it" dojor här? Eller varför inte Chanels träskor? Okej, spetsigt är tillbaka, men här såg det bara fånigt ut. Nej, något klumpigt borde hon ha haft...

 



Sol ute, sol inne, sol i sinne

Sitter hemma och pluggar idag igen. Det måste göras så jag tvingar mig själv att stanna inomhus trots att solen skiner och himlen är blå. En kompis ringde nyss och frågade om jag ville ta en promenad och det gjorde ont i hjärtat när jag var tvungen att säga nej. Därför får jag njuta av den lilla vår jag har i lägenheten. Små påskliljor, (eller tête-a-tête som dem egentligen heter) och tulpaner. På torsdag åker vi dessutom till Bohus-Malmön och då ska jag vara ute så mycket jag bara orkar!! Nu åter till studierna.


Hello Mr Wang




Bild http://jakandjil.com

Jag tror inte ens jag behöver skriva någon kommentar. They are just lovely.


Sex and the- Desert?!

Okeeeej. Vad kommer hända i den här nya Sex and the City filmen. Vad KAN egentligen hända?! Jag är faktiskt lite rädd. För tänk om den är DÅLIG? Nej, det kan det inte vara.
Eller, eller? Ah, lite ögongodis blir det väl i alla fall...

and

Bilder från http://emsedge.freshnet.se/


Ensemble, c'est tout

Igår kl 22:00 gick den franska filmen Ensemble, c'est tout på SVT 1. Den svenska titeln är Tillsammans är man mindre ensam. Det är helt enkelt en fantastisk liten film som lyckas visa alla nyanser hos människan och när filmen är slut känner man sig lycklig över att få leva. Idag längtar jag därför mer än någonsin till Paris och Frankrike. Ta mig dit, ta mig dit!




 




Paris hösten 2007
 


 
Rivireran sommaren 2009

 
Aix-en-Provence våren 2007



 
Nice sommaren 2008


Påskgodis á la Chanel



Påskgodis á la Chanel. Eller "Les pop-ups de Chanel" som sommar-makeup-kollektionen egentligen heter. Wow. Nagellacken skall enligt http://www.style.com finnas i butik om ca en månad. Jag kommer köpa alla tre. Helt perfekta!

 


För krispiga vårkvällar

En dag full med plugg och vårpimpning av lägenheten. Tulpaner, påskliljor och påskris finns nu lite överallt. För att fördriva pluggtiden ytterligare var jag med i en tävling i samarbete med Dagmar och 3. Designa en outfit från Dagmars vårkollektion. Sjukt svårt att bara göra en outfit eftersom hela Dagmars vårkollektion är fantastisk. Därför körde jag något safe och använde mig av vårens färg beige som grund och körde en klassisk jacka över samt en dressad svart sjal (?). Perfekt för valborgsfesten, studentmottagningar osv. En outfit för alla åldrar typ. Aahh nu ångrade jag mig nästan.. kanske skulle kört en som var lite mer vågad. Well well, såhär blev det i alla fall http://f.tre3tre.se/badges/229165739385.jpg.


Mer vår, mer kärlek

Apropå vår är det såhär jag vill se ut om någon månad. Hon är min ständiga inspirationskälla den där Sienna. Oavsett årstid har hon en otrolig känsla för stil. Att hon dessutom återigen blivit tillsammans med en av världens snyggaste och hetaste män gör ju inte saken sämre... Love Sienna, love Jude.

DENIM LEGGINGS photo | Sienna Miller


SPRINGTIME

Sådär ja, då var man tillbaka. På begäran kanske man kan säga, men också för att jag påminns om hur kul det faktiskt är att skriva av sig ibland. Tillkännage sina intryck och erfarenheter. Ja, eller någonting sånt.

Hur som helst har första delen av 2010 varit en berg och dalbana. Lite bra, lite dåligt och lite mitt emellan. Nu är jag väl någonstans mitt emellan men jag längtar efter höga höjder igen. Nu när kylan verkligen börjar släppa och våren börjar komma på riktigt väcks de där underbara känslorna glädje, hopp och kärlek. Tillvaron blir lite lite bättre och allt lite lite roligare. Så nu sitter jag alltså bara och väntar...
 

Bilder från våren 2008 i Göteborg

 

 


RSS 2.0