Mrs Beckham

VICTORIA BECKHAM photo | Victoria Beckham

Jag brukar inte vara så mycket för Mrs Beckham men detta gillar jag. Slitningen på jeansen, det gråa tröja, pälsen (!) och skorna. Och sist men inte minst hatten. En sån skulle man ha nu till våren...


Jag ska bli en copycat!



Här är den igen! Givenchys underbara kavaj. Antar att det kommer att finnas en rad kopior från kedjorna i sinom tid, men jag kan inte vänta. Därför kommer jag genast traska upp till Gårda Textil och leta efter ett svartvitrandigt tyg. Sen ska jag med min mammas hjälp sy mig en identisk kavaj. Jag ska bli en copycat!


Svårt Balenciaga

balenciaga kampanj ss10
Detta är alltså Balenciagas kampanjbild ss 10. Alldeles för svårt känner jag. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Det är kul att det händer något och att den är lite annorlunda, men jag kan inte låta bli att hålla med http://columbine.freshnet.se/. Det känns lite postorder. Å andra sidan kanske den gör sig bra i storbild på Manhattan. Betyget blir helt enkelt: njaaaeee!


Inför helgen...

Nu på fredag fyller min älskling 25 år och det ska firas! Det blir en lugn kväll med middag hos svärföräldrarna på fredag, men på lördag kommer några vänner hit och kalasar. Letar lite inspiration till vad man ska ha på sig och jag kom över den här bilden på Olivia Palermo. Hon är bara för perfekt!

Ändå känns denna outfit ganska lätt att kopiera. Med min nya benvita sidenblus från H&M, min svarta Acne kjol och Jimmy Choo ankelbootsen är det klart, det enda som fattas är ett par riktigt snygga mönstrade strumpbyxor. Det blir helt klart en tur till NK Underkläder imorgon. Och just det! Skinnjackan får nog tyvärr bytas ut mot min svarta Bruuns Bazaar kappa eller min päls. I alla fall i väntan på varmare väder...




The Garden Collection by H&M


Wow wow wow wow wow!!! Detta är för bra för att vara sant! Som de flesta modebloggare redan rapporterat kommer H&M att släppa en kollektion inspirerad av sommar trädgården- The Garden Collection. Kollektionen kommer att finnas ute den 25 mars och jag kommer att hänga på låset. Jag fullkomligt älskar det här!

Den "lilla röda", de ljusa pastellerna och de somriga blommorna känns helt rätt. Lite blandning mellan Burberrys pasteller från 2010 års vårkollektion, Stella McCartneys blommor från vårkollektionen 2008 samt det röda från årets vårkollektion från 3.1 Phillip Lim. Materialen ska dessutom vara ekologiska och tillverkade med minimal miljöpåverkan. Jag väntar med spänning tills man får klämma på plaggen, och se om de sitter lika bra som på Natasha Poly (probably not!).
 
3.1 Phillip Lim s/s 2010, H&M- The Garden Collection, H&M- The Garden Collection





H&M- The Garden Collection, Burberry Prorsum s/s 2010



Burberry Prorsum s/s 2010, H&M-The Garden Collection




H&M- The Garden Collection, Stella McCartney s/s 2008, H&M-The Garden Collection


Söndag

Igår var en riktig såndär mysig jullovsdag. Promenad ner på stan med B-friend, en kaffe och så världens godaste kycklingburgare på O'learys. Sen mötte jag upp familjen för att se Sherlock Holmes. Grymt bra film, se den!


Nyår

Nyåret 09/10 firades med middag och fest i Linné. Vid tolvslaget traskade vi alla 33 vänner upp till Skansen Kronan för att skåla in det nya året. Helt fantastiskt! För er som inte har upplevt ett nyår på Skansen Kronan i Göteborg måste se till att göra det innan ni dör. Det var helt m a g i s k t och fruktansvärt v a c k e r t !


Nyårsklänningen



Festlig jul

Detta år blev det utgång på juldagen och annandagen med flera av mina bästa vänner som kommit hem över julen. Riktigt kul!


Mer jul...

Det har varit dåligt med bloggande över julen. Mestadels på grund av att det inte har gått att lägga upp bilder. Så, här kommer ett axplock med bilder från en av de bästa jularna någonsin i mitt 22 åriga liv...


RSS 2.0