Det finns en liten brud i oss alla...

För några år sedan hade jag svårt att föreställa mig själv som brud. Bröllop, är det ändå inte lite överskattat? Kanske det. Samtidigt har det på senaste tiden bubblat upp tankar där jag föreställer mig själv på en sommaräng, eller en sommarkväll vid havet, med min älskade bredvid mig och alla dem andra i mitt liv som jag älskar bakom mig. Alla är där för en anledning- att fira kärleken. I tanken har jag på mig den mest fantastiska klänning jag någonsin burit... den DÄR klänningen! Äsch, detta kanske låter fjantigt men tanken om att fira just kärleken är något som jag inte kan släppa. Det måste ändå vara den finaste festen man kan ha. 

Nu till sommaren väntar ett bröllop mellan vår egen kronprinsessa och hennes Daniel. Det blir antagligen ett riktigt sagobröllop. Net-a-porters hemsida kan man nu drömma om den DÄR klänningen lite extra, då de har startat en egen Wedding Boutique. Här är mina favoriter:

Notte by Marchesa Asymmetric silk-chiffon gownVivienne Westwood Gold Label Corseted silk satin gownTemperley London Embroidered lace gownTemperley London Embellished crepe-silk wedding gown

Alperna och Köpenhamn vs Egypten

 






























Det har varit dåligt med inlägg på senaste tiden. Egentligen avskyr jag bortförklaringar till varför man inte bloggar när jag läser det på de stora modebloggarna. Tjänar dessa personer inte pengar på detta? Är det inte deras jobb? Varför sköter de i så fall inte sitt jobb? Men, min blogg är ingen stor blogg och det finns inga pengar i bakgrunden heller så jag hoppar bortförklaringar och låter det vara som det är.

Nu blev jag riktigt sugen på att skriva igen. Mycket händer i livet, och det blir aldrig som man har tänkt sig. Sen efter nyår har jag inte gjort mycket annat än pluggat, åkt lite snowboard och varit i Barcelona. Kanske inte låter så dumt men samtidigt har det varit två sega månader med kyla och mestadels tid inomhus.
Nu är min B-frien i Egypten med en killkompis och jag får snällt nöja mig med Alperna. Inte helt fel, men någonstans gör det ont i magen av förklarliga skäl. Inget jag går in mer på här utan jag nöjer mig med att skriva av mig bara det. Att det gör lite ont.

På veckans schema står dock inte bara italienska alperna, utan även klippning, Köpenhamn och lite shopping.
Behöver inhandla mig ett par fula Uggs eller liknande. Känner inte riktigt att jag kan undvika det längre med tanke på alperna och inte minst snöovädret som aldrig upphör här hemma. Tar nog en runda i stan efter klippningen imorgon, annars får det bli jakt i Köpenhamn.  


RSS 2.0